web analytics

OVER ONS

Occasions en motoren kopen

Een occasion kopen, is een kwestie van vertrouwen. Elkaar in de ogen aankijken en elkaar de hand schudden. Iedereen wilt kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het gaat om een gebruikte motor en/of voertuig. Echter, is dit vaak makkelijker gedacht dan gevonden. Tenminste, vroeger dan. Tot de komst van Car Bikes Center Brabant. U treft in onze showroom allerlei occasions aan in diverse prijsklassen.

Car Bikes Center is gevestigd aan de Belder 92 in Roosendaal. U kunt bij ons terecht voor allerlei motorvoertuigen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een twee-, drie- en/of vierwieler. Bij CBC vindt u het allemaal.

Autobedrijf Roosendaal

Uw budget, onze zorg

Op elk potje past een deksel, hebben wij vertaald naar de praktijk in de autobranche. Voor ieder budget, kunnen wij vaak een interessant voorstel doen. U wilt kopen én een autogarage wilt verkopen. Zo gaat het vaak in de praktijk. Bij CBC gaat het nét wat anders. Bij ons ligt de focus niet op verkopen. De focus ligt bij ons op tevredenheid. U wordt dan ook geadviseerd op maat door onze ervaren medewerkers. Net zo lang tot u 100% achter uw keuze staat. U investeert in mobiliteit én wij in een duurzame relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. En natuurlijk het leveren van goede motorvoertuig.

Oriënteer, ontdek en beslis

Neem alvast een kijkje op onze website. CBC Brabant kenmerkt zich als een transparant bedrijf. Dit is terug te zien in onze werkwijze. Een auto beschrijven, plaatsen en delen, hoort eerlijk te gebeuren. Zo is de enige verrassing, dat u nog enthousiaster wordt bij het zien van de auto in het ‘echt’. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie.

Sleutel maken roosendaal

Wij streven ernaar de website zó up-to-date mogelijk te houden, maar dit lukt niet altijd i.v.m. de drukte. Wij zijn dagelijks te bereiken via de telefoon, email en/of social media.